5 Video Games Sampeyan

5 Video Games Sampeyan

5 Video Games Sampeyan kudu Play Sadurunge Die

Hot

Thursday, 28 December 2017

5 Video Games Sampeyan kudu Play Sadurunge Die

December 28, 2017 0

5.) Halo 3 (2007)

Apa: Aturan Halo unik. Iku kanca sing saling gegandhèngan supaya bisa ngetung-ngedab-edabi ing sajroning perang ruang epik. Radiance 3 minangka sarana sing paling apik nalika nyedhiyakake multiplayer, kanthi alur cerita sensasional kanthi positif tanpa lack sinyal musik lan karakter kustomisasi. Akeh judhul isih nyoba lan niru apa Halo iya lan ora bisa dikoordinasi.

4.) Minecraft (2011)

Kenapa: Minecraft minangka salah siji saka pucuking game komputer sing saiki, dadi sampeyan kudu manggon ana ing sangisore watu minangka pemain sing durung tau ngliwati. Sampeyan entuk kasempatan kanggo nggawe realita dhewe atine lan apa wae sing perlu. Ing kasempatan sing sampeyan mikir, ing wektu iku sampeyan bisa nggawe. Bab sing nyenengake babagan Minecraft ana ing saben panggung, kalebu ponsel. Hiburan iki migunani kanggo menehi pikiran sampeyan kesempatan kanggo meander lan dadi tukang.

3.) Super Mario 64 (1996)

Kenapa: Mario minangka gelar sing paling misuwur, nanging sapa wae sing bisa nyampek'en sampeyan iki bisa dadi hiburan paling apik ing panyiapan. Rasa seneng ora kaya para leluhure wiwit iki minangka pangalihan panggung awal 3D ing pengaturan kasebut. Iku donya luwih gedhe tinimbang sing sadurunge lan gerakan ekstra lan hops Mario bisa nggawe ndadekake pangalihan cepet dileksanakke lan tambahan energizing. Ana jumlah 120 bintang lan hiburan nduweni jumlah rega muter maneh. Mario platformers sing durung digawe dina iki lan ora ana sing ora ana sing bisa nyedhaki apa sing luwih apik.

2.) Legend saka Zelda: Ocarina of Time (1998)

Ngapa: Saben uwong duwe hiburan Zelda sing paling disengaja, nanging Ocarina of Time menggabungkan elemen sing paling apik saka susunan sing disenengi. Ana donya sing luar biasa sing nduweni keluwesan kanggo neliti, skor luhur, lan crita wiwitan sing apik banget. Penjara ora banget angel, nanging cukup kuwatir, saéngga ora bisa ngalami panandhang nalika sampeyan ora bisa ngerteni apa-apa.

1.) Pokémon X lan Y (2013)

Kenapa: Apa sampeyan bocah utawa sing wis dewasa, karo panyiapan iki sing ora tau muncul. Pokémon ngganti apa sing dimaksudake kanggo nggawe karakter kaya Pikachu tangi. Dheweke modernisasi game multiplayer genggam lan nggawe apa saiki. X lan Y minangka salah sijine gelar sing luwih apik, sing paling luar biasa ing cahya nyatane yen pangalihan nggunakake terus-terusan karakter lawas sing diwasa wiwit cilik.
Read More